(FOTO) PUČE BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovela MOĆNO pojačanje za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

05.07.2021

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priključio se novim saigračima na pripremama u Austriji.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Crvena zvezda je završila veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku, s obzirom na to da je danas dres našeg najtrofejnijeg kluba zadužio francuski napadač Loi Dioni, koji dolazi na jednogodišnju pozajmicu.

Crvena zvezda će imati mogućnost da ga otkupi za 1.200.000 evra od francuskog Anžea. On je danas doputovao na pripreme u Austriju i priključio se saigračima, a ujedno je imao priliku da se i na licu mesta uveri u kvalitete tima Dejana Stankovića, koji je danas savladao Arđeš rezultatom 3:0.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Loi Dioni i Dejan Stanković

Reč je o fudbaleru rođenom 20. decembra 1992. godine u Mon de Marsanu, u Francuskoj. Prošao je mlađe kategorije Bordoa, a kao senior je prvi put zaigrao u dresu Nanta, međutim to mu je bio i jedini nastup u tom klubu. Prešao je u Dižon u kom je na 116 utakmica postigao 34 pogotka, a onda je pojačao Set Etjen gde se na 65 utakmica, ukupno devet puta upisao u strelce. Imao je i internacionalno iskustvo kada je zaigrao u Bristol Sitiju, a prethodne dve sezone proveo je u Anžeu u kom je na 38 utakmica postigao pet golova.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading