DELIJE U EKSTAZI: Zvezda PREDSTAVILA još jedno SUPER pojačanje!

Autor:

Sport

03.07.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se sa pojačanjima na Marakani.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Crvena zvezda je predstavila Petra Stanića.

Stanić je u redove srpskog šampiona stigao iz pančevačkog Železničara, a sa crveno-belima je potpisao četvorogodišnji ugovor.

- Nadam se da ću opravdati očekivanja koja ljudi u klubu imaju od mene. Za ovaj klub navijam od malih nogu, kao i cela moja porodica, tako da sam veoma srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu - rekao je Stanić za klupski sajt.

Stanić je naglasio da je zadovoljan što je epilog oko njegovog transfera bio najsrećniji mogući.

- Priča o mom dolasku je već neko vreme aktuelna i izuzetno mi je drago što se sve završilo kako treba. Ja volim ovaj klub, dolazio sam na utakmice redovno i čudan je osećaj što ću sada zaigrati na tim utakmicama. Daću sve od sebe da pokažem šta umem - rekao je on.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Dodao je da je svestan da crveno-beli uvek teže najvišim ciljema i da će dati svoj doprinos.

- Crvena zvezda je veliki klub, najveći u Srbiji i uvek ima najviše ambicije i očekivanja. Tu sam da se pokažem i da dam svoj maksimum i nadam se najboljem - rekao je Stanić.

Stanić, koji je zadužio dres sa brojem 21, istakao je i da mu je čast i zadovoljstvo što će sarađivati sa "takvim imenom kao što je Dejan Stanković".

- Gledao sam ga kada je osvajao Ligu šampiona i neobično mi je što ću sada raditi sa njim. Trudiću se da prihvatim svaki njegov savet i da što više naučim - rekao je Stanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

03.07.2021 16:48

Evo, sve nam se gaće tresu od vaših pojačanja.

tresu tresu

03.07.2021 18:51

@Srba - inace ne bi prvi komentarisao nase vesti..