KATASTROFA ŠTO JE TO URADIO: Oglasio se Žika Jakšić, OGORČEN na Sadika!

Autor:

Zabava

03.07.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Žika Jaksić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Žika Jakšić

Finalista "Zvezda Granda" Sadik Hasanović razbesneo je javnost nakon što je odjeknula vest da je pevao pesme o klanju Srba i slikao se s Naserom Orićem.

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se ovim povodom i osudile njegov potez, a sada je svoj sud dao i jedan od čelnika "Grand" produkcije, Žika Jakšić.

- Ne slažem se sa tim što je uradio. Naravno da je to katastrofa što je uradio. “Grand” je dao zvaničnu izjavu, bezveze je da i ja komentarišem i ne mogu to da činim mimo firme - rekao je Jakšić za Informer.

Inače, "Grand" je sa tim u vezi izdao saopštenje u kome su naveli da ne podržavaju mržnju na nacionalnoj osnovi, ali da je kandidat u vreme kada je izvodio pesmu o klanju Srba bio maloletan i da to nije pevao tokom takmičenja.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Sadik Hasanović

Podsetimo, skandal u "Zvezdama Granda" izbio je kada se u javnosti pojavila fotografija takmičara Sadika Hasanovića sa ratnim zločincem Naserom Orićem, ali i kada je otkriveno da je pevao pesme o klanju Srba u Bratuncu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
FOX

03.07.2021 23:32

Ovo je ispravan stav nije ničija podguzna muva da bi pričao drugačije ...( neki bi se j,,,,i za pare )

Djuro

04.07.2021 07:02

Samo.vi zarad para i slave turbofolka promovisote svakog ko platca ucesce a posle se ogradjujte od njega... U Hrvatskoj bi imao zabranu ulaska u zemlju , uvek su.ki stari govorili da Srbi imaju " kratko pamcenje" i prastaju sve.

Ja

04.07.2021 11:33

Katastrofa koga sve dovlačite i promovišete u Srbiji. Izmestite vaš grand u Bosnu.