ZVEZDA PREBRODILA DRUGU PREPREKU: Garsija neće pamtiti meč po dobrom - Kanga doneo pobedu crveno-belima!

Autor:

Sport

01.07.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali drugu proveru na letnjim pripremama u Austriji, i slavili protiv grčkog Arisa sa 2:1.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Izabranici Dejana Stankovića su dominirali u prvom poluvremenu, ali nije bilo golova. Najbolji priliku za crveno-bele je propustio Krstović, dok su fudbaleri Arisa uspeli da priprete tek krajem prvog perioda igre.

Crvena zvezda je konačno stigla do vođstva u 59. minutu, a strelac je bio Babić. Centrirao je Ben, a najviši u skoku bio Babić i rutinski glavom pogodio mrežu rivala.

Zamalo da Aris stigne do izjednačenja u 76. minutu kada je Degenek nepropisno zaustavio Bertolja, odgovornost je preuzeo Garsija, ali sa bele tačke šutirao preko Popovićevog gola.

Ali samo dva minuta kasnije do toga je došlo, ponovo penal za Aris. Sanogo je bio u duelu sa Da Silvom, a sudija je pokazao na belu tačku, ovog puta je bio precizan Bertoljo i poravnao rezultat.

Odluka pobednika meča je pala posle dva minuta, ponovo sa penala! Martins je faulirao Bakajoka. Sudija je pokazao na belu tačku, a nepogrešiv sa tog mesta je Gelor Kanga i doneo drugi trijumf na pripremama u Austriji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading