ŠOKANTNE OPTUŽBE: Maradonu su UBILI ilegalnim i legalnim DROGAMA!

Autor:

Sport

29.06.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Maradona preminuo je 25. novembra 2020. godine pod i dalje nerazjašnjenim okolnostima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Maradona

Istraga o Maradoninoj smrti i dalje traje, a čini se da se klupko polako odmotava.

Mario Baudri, advokat koji zastupa Maradoninog sina Dijegita, zatražio je od državnog tužioca San Isidra hitno hapšenje četiri osobe zbog smrti oca njegovog klijenta.

Baudri je za ubistvo optužio doktora Leopolda Lukea, psihijatra Agustinu Kosačov, psihologa Karlosa Dijaza i doktorku Nensi Forlini. Pored njih on optužuje i Maradoninog dvokata Matijasa Morlu koji se bavio njegovom imovinom, kao i njegovog rođaka Maksimilijana Pomagra i sestru Vanesu Morlu koji su se nezakonito udružili kako bi “ubirali plodove” njegove imovine.

- Očigledno je da je Maradoni prvo oduzeta sva njegova imovina, njegovi brendovi, pa čak i njegovo ime, a potom je prepušten sam sebi. Stavili su profesionalce koji nisu imali iskustvo i znanje da ga leče, ali jesu za to da ga spreče da se obrati svojoj porodici za pomoć. Davali su mu legalne i ilegalne droge kako bi mu pogoršali zdravlje, pokušavajući da izazovu smrt koja se činila prirodnom. Kad je Maradona umro, jedina stvar koja je imala vrednost bila su njegova prava na imidž i zaštitni znak koji više nije imao niti je mogao da prenese na svoje naslednike. Ta prava su bila na ime kompanije koju čine ove ljudi koji su morali da brinu o njemu, a nisu to učinili - rekao je Baudri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading