KARDINALNA GREŠKA ZVEZDE: Prijović je ponovo GLAVNA VEST na Marakani!

Autor:

Sport

28.06.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi napadač je goruća tema u Ljutice Bogdana pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela obrazložio je komplikovanu situaciju oko pojačanja na mestu napadača. Naime, on je istakao da je angažovanje nove "devetke" prolongirala saga oko Aleksandra Prijovića koja je predugo trajala.

Dejan Stanković ima želje, nekad ih je lako ostvariti, nekad nije, uvek se trudimo da mu ostvarimo sve. U ovom trenutku tražimo špica drugačijeg profila od Pavkova. Radimo na tome - rekao je Mrkela za "Arenu", pa dodao:

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Mitar Mrkela

Što se tiče Prijovića, dugo smo razgovarali, a na kraju se to nije realizovalo. Mislim da smo izgubili previše vremena kada je on u pitanju.

Mrkela se dotakao i pokušaja srpskog šampiona da angažuje bivšeg kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova.

- "Bilo je razgovora. Kolarov jednostavno ima još ugovor sa Interom, bilo je priče da taj ugovor može da se raskine i njegova je bila želja da zaigra u Zvezdi, ali nažalost to se nije desilo. Zadovoljni smo sastavom tima koji imamo, to su stari, provereni igrači koji su igrali i prvenstva i kup utakmice i Evropu i bili izuzetno uspešni u tim utakmicama. Doveli smo Dragovića, ostali smo bez Milunovića koji je otišao u Tursku. Želeli smo da ga zadržimo, ali ponuda iz Turske bila je takva da nismo mogli da se takmičimo s njom.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Kolarov

Takođe, Aleksandar Dragović je na Evropskom prvenstvu dokazao da će biti kapitalno pojačanje za Zvezdu.

Bićemo dosta dobri, dosta jaki, sa pozajmice se vratio Babić imao uspešnu pozajmicu u Famalikau. Imamo Pankova, Degeneka, Dragovića, Babića, mladog Erakovića i nekoliko igrača koji mogu uspešno da odgovore na toj poziciji, iako im to nije primarna pozicija. Na tom mestu u timu smo veoma zadovoljni, sa Dragovićem ćemo dobiti mnogo, videli ste kako je odigrao Evropso prvenstvo, sve četiri utakmice na visokom nivou - zaključio je Mitar Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

29.06.2021 05:29

Prijovica dovesti ako hoce da udju u KS.Terzic da mnnogo ne filozofira.jer to vodi pravo u sunovrat,A pvratak je pretezak.,Gubim strpljenje...