ASANO NA ŽESTOKOM UDARU: Napravio je PODLAČKI gest!

Autor:

Sport

29.06.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić još jednom je govorio o "odbeglom" Takumi Asanu.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Vučelić je bio gost na TV Prva gde je ponovo uputio oštre reči, sada već bivšem fudbaleru crno-belih, Takumi Asanu.

Tužili smo ga. Stojimo jako dobro u tom sporu. Raskinuo je Asano ugovor i krenuo... Tu je neka mistifakacija kod nas, Japanci su prezicni ljudi, ubiju se kada se kada voz kasni nekoliko minuta... Pratio sam da su vozovi u Japanu kasnili 33 minutaPromenio je menadžera i doneo takvu odluku. Dobijao je redovno plate, a tu je nekih 40.000 evra sporno. Napravio je podlački gest. Nikada se više nije javljao posle utakmice sa Proleterom

Nije se tu zaustavio...

Srbi pričaju gluposti o Japancima da se ubijaju kad kasni plata, argumenti su im Samuraji i njihovi kodeksi. Nikad se nije desilo u fudbalu da neko usred takmičarske sezone pobegne. To je mit o Japanu. Samo se nalaze argumenti da se sve svali na Partizan. Deo javnosti misli da je uprava kluba za odlazak Asana. To su gluposti, nisu pravi navijači svi koji stanu na njegovu stranu. Spasi me Bože te ljubavi. To je mržnja - zaključio je Vučelić temu o Asanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading