STANOJEVIĆ GA JE ŽELEO PO SVAKU CENU: Moćni vezista se VRATIO u Partizan!

Autor:

Sport

27.06.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke vicešampiona Srbije insistirao je na njegovom dovođenju.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Vezista Partizana Miloš Jojić vratio se u Humsku u smiraj prošlogodišnjeg letnjeg prelaznog roka, a u razgovoru za Mocartsport" otkriva da mu je prirodna pozicija na terenu na mestu zadnjeg veznog, gde se oseća "moćno".

Jojić je najpre upitan da li je strateg "parnog valjka" Aleksandar Stanojević zadovoljan njegovim učinkom od povratka u voljeni klub.

Nismo razgovarali na kraju sezone. Verovatno ćemo tokom priprema iskoristiti priliku da pričamo kako me je video u igri Partizana. Kad sam došao, prošao sam period adaptacije, iako sam smatrao da mi neće biti potreban, osećao sam se prijatno i fizički spremno, međutim... Igrao sam levo i malo sam bio limititran. Nisam ja krilo, već centralni vezni igrač. Posle priprema i povratka u srednji red sve je bilo bolje. Subjektivni osećaj je da nisam bio zadovoljan, da je uvek nešto falilo u prvom delu sezone - rekao je Jojić, a zatim se pozabavio bočnom pozicijom na terenu, gde ga je Stanojević takođe koristio:

RepublikaFoto: Starsport
Jojić i Katai na Večitom derbiju

Pred kraj, kad nas je napustio Takuma Asano, nije imao ko drugi. I u finalu kupa sam pokrivao desnu stranu. Mogu da odradim posao što se tiče defanzive, ali sam u ofanzivi limitiran na tim pozicijama.

Vezista otkriva da mu najviše odgovara da igra ispred poslednje linije.

Tad sam bio „desetka“, ali se prirodnije osećam na poziciji zadnjeg veznog, jer imam moć pojavljivanja iz drugog plana. U narednoj sezoni bi to trebalo više da koristim, da se češće pojavljujem u kaznenom prostoru protivnika - podvukao je Miloš Jojić.

Podsetimo, crno-beli se trenutno nalaze na pripremama u Sloveniji, a novu sezonu u Superligi Srbije startovaće 17. jula gostovanjem novosadskom Proleteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading