NADOBUDAN, BEZ STRASTI, NE POŠTUJE SAIGRAČE: Terzić BEZ DLAKE NA JEZIKU o PRIJOVIĆU!

Autor: Republika

Sport

24.06.2021

10:42

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izašao je pred medije uoči prvog treninga šampiona Srbije u novoj sezoni.

Republika
Zvezdan Terzić

Terzić je očekivano odgovarao na sva pitanja vezana za pojačanja, igrače koje su jurili, ali nisu se dogovorili i daljim planovima dovođenja kvalitetnih imena na pozicije koje škripe.

Prvo je je krenuo od napadaču Aleksandru Prijoviću.

- Prijović je za teška tema, nije se uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski. Pokazao je neku nadobudnost, ne bi bio dobar za svlačionicu. Nije pokazao strast o energiju i poštovanje prema saigračima, to nismo prepoznali - rekao je Terzić, zatim se okrenuo imenjaku Kolarovu:

- Juče sam pričao sa Kolarovim, bio je na kontroli u Milanu i nije spreman - ističe Terzić.

Šuškalo se o Nenadu Krstičiću koji je nezadovoljan u AEK-u:

- Krstičić je izrazio želju da se vrati u Beograd, ali mi nećemo platiti obeštećenje, jer ima 31 godinu. 

Uz tezu da su prioritet špic i levi bek, Terzić kaže da u Superligi za njih nema adekvatnih pojačanja, te da je najbolji rezultat zadržavanje osnove time iz protekle sezone.

- Nama je najveće pojačanje ostanak tima iz prošle sezone. Jači smo Dragovića, koji je bolji igrač i sa Babićem imamo tandem. Čekaju nas utakmice paklene, radimo sa energijom i strašću, mnogo ulažemo i silni rezultati nisu slučajni - rekao je Terzić.

 

 

Komentari (1)

Loading
Iskren

24.06.2021 13:55

Zar je moguće da ni je pao na Tvoja obećanja. Što se tiče nadmenosti, isti ko Ti doktore.