POTVRĐENO! GROM IZ VEDRA NEBA: Asano se VRATIO u Bundesligu!

Autor:

Sport

23.06.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla potvrda iz redova bundesligaša.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši fudbaler Partizana Takuma Asano

Doskorašnji krilni napadač Partizana Takuma Asano potpisao je ugovor sa novim članom nemačke Bundeslige, ekipom Bohuma.

Presrećni smo što je Takuma Asano izbabrao Bohum. On ima internacionalno iskustvo i poznaje Bundesligu i nemački fudbal. Može da bude koristan na više pozicija u ofanzici i opasan je po gol. Posle njegove uspešne internacionalne pauze s Japanom, dali smo mu neku vrstu specijalne dozvole da može da ode i on se neće priključiti timu sve do početka jula - rekao je sportski direktor ovog kluba Sebastijan Šindielorz.

Podsetimo, Japanac je u Partizan stigao 2019. godine, minule sezone bio je najbolji fudbaler "parnog valjka" sa 21 golom i deset asistencija, a na Uskrs je iznenada odlučio da raskine ugovor sa klubom iz Humske. Ovaj 26-godišnjak se vraća u Nemačku, gde je već branio boje Štutgarta i Hanovera.

Zanimljivo je da je u utorak generalni direktor vicešampiona Srbije Miloš Vazura izjavio da Asano ima poteškoća u pronalaženju novog kluba, zbog ugovora sa Partizanom, ali je očigledno došlo do preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading