STIGLA POTVRDA IZ PARTIZANA: Veleobrt u SLUČAJU Asano!

Autor:

Sport

22.06.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se oglasili povodom goruće teme.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši fudbaler Partizana Takuma Asano

Činilo se da će Japanac Takuma Asano "isterati svoje" i napustiti Partizan bez obeštećenja, ali u međuvremenu je došlo do preokreta. Naime, direktor crno-belih Miloš Vazura, u obraćanju javnosti na prozivci, otkrio je da se zainteresovani klubovi javljaju vicešampionu Srbije kako bi saznali tačan status japanskog reprezentativca, a spremni su da plate i obeštećenje kako ne bi došlo do novog pravnog spora.

Asano ide na sud. Dosta klubova nas zove, voljni su da pregovaraju s nama, da ipak nešto plate. Napravio je veliku grešku. Žao mi je što je to uradio, slušao savete menadžera, a oni su želeli da naplate novac koji je trebalo da pripadne Partizanu. Zaigrali su se i to sad shvataju. Duboko smo ušli u jun, a on još nema klub. Svi zainteresovani su prethodno kontaktirali Partizan i polako odustaju od njega, jer im damo dokumentaciju i svataju da bi snosili posledice - otkrio je Vazura.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli računaju na novac od Asana - Miloš Vazura

Funkcioner crno-belih je ponudio i rešenje.

- Ako bi platili transfer, a mi povukli tužbu, onda je normalno da ode kao da je i dalje tu. Ne mogu da pravdam igrača, njegov čin je sraman, ostavio je drugare i ekipu. Verovali ili ne, bio je plaćen redovno, nije imao osnova da ode i to će se na sudu dokazati. Dobro, Srbi uvek više vole da krive svoje, u ovom slučaju Partizan, a da hvale strance, koji su povukli neverovatan potez. Dokazaćemo da smo bili u pravu - dodao je Miloš Vazura.

Podsećanja radi, Takuma Asano bio je najbolji igrač "parnog valjka" minule sezone. Postigao je 21 gol, uz deset asistencija, a Beograd je napustio u zao čas, na Uskrs, nekoliko nedelja pred finale Kupa protiv Crvene zvezde u kome je Partizan poražen slabijim izvođenjem jedanaesteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading