STANOJEVIĆ ODUŠEVLJEN: Pojačanja u Humskoj? Vučelić saopštio Grobarima SJAJNU VEST!

Autor:

Sport

22.06.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se predsednik crno-belih uoči starta nove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik Partizana Milorad Vučelić

Fudbaleri Partizana okupili su se na početku priprema za novu sezonu, a predsednik crno-belih Milorad Vučelić potvrdio je da trener Aleksandar Stanojević ima punu podršku klupskih čelnika, a najavio je i pojačanja u Humskoj.

Pre svega, želja Vučelića i Grobara je da vicešampion Srbije prekine post, jer u poslednje dve sezone nije bilo novih trofeja u klupskim vitrinama.

- Ja najveću tremu imam kada vam se obraćam na početku sezone. Gledajući kako ste završili sezonu i borbu u finalu Kupa, mogu da kažem da očekujem da ovako nastavite i u narednoj. Ima mnogo poznatih i meni novih nepoznatih lica, očekujem da vam grb Partizana bude podsticaj. Svako ko se vratio u Partizan, ko počinje da igra iz mlađih kategorija, mora da zna da će mu Partizan biti odskočna daska u daljoj karijeri, i da to nema cenu u CV-ju. Održaće vam govor i Aleksandar Stanojević, koji ima potpuno poverenje uprave. To je naša početna priča, ali moram da kažem da nismo uspeli u ove minule dve godine, bez obzira na vaše zalaganje, imali smo dve sušne godine. Dođu tako sušne godine i kod najvećih, teško je to podneti svim Partizanovcima, i vama i nama, ima mnogo objašnjenja, ali nema žaljenja na kosmičke ili druge nepravde, da bi sušne godine bile smenjene plodnim, mi smo danas ovde na prozivci - rekao je Vučelić, koji se zatim dotakao i angažovanja novajlija.

RepublikaFoto: Starsport
Puno poverenje Aleksandru Stanojeviću - Milorad Vučelić

Bićemo i pojačani, a ja bih posebno da pozdravim one koji su sada prvi put sa nama. Verujem u vas i da ćete iskoristiti pravo na borbu. Znate onu čuvenu dosetku da se rat ne vodi na dva fronta, a mi idemo na takmičarsku bitku na tri fronta, prvenstvo, Kup i Evropa. Ali i pored teškoća, grb Partizana nije potamneo, niti će ikada potamneti. Neka vas ne obeshrabruju naši masovni mediji kritikama koje upućuju Partizanu. Kad se ohrabre da pišu i o drugim stvarima u fudbalu, onda će imati manje prilike da napadaju Partizan. Kako razumeti Partizan i odnos prema Partizanu i te ljude koji mrze Partizan? Neko je rekao, da bi čovek mogao da oseti i poštuje veličinu kao što je Partizan, onda i sam mora da bude neko i nešto, onda bar prema ljubavi, ako nema drugih kvaliteta svoje ličnosti. Želim vam mnogo uspeha, živeo Partizan i napred Partizan - podvukao je Vučelić prilikom obraćanju fudbalerima.

Podsećanja radi, crno-beli novu sezonu u domaćim okvirima startuju 17. jula, a ovog leta ih očekuje premijerni pokušaj da se plasiraju u novoformiranu UEFA Ligu konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušan

22.06.2021 22:28

Zar ovaj čovek nije u zatvoru u vezi sa Veljom nevoljom? U najblažem slučaju trebalo bi da podnese ostavku kao i da podnesu ostavku celokupno rukovodstvo Partizana. Naravno i Zvezde. Kao da nisu znali šta im se na stadionima dešava.