ZEMLJOTRES NA ENFILDU: Klop ZAGRIZAO za Srbina! Liverpul plaća 60 MILIONA evra

Autor:

Sport

15.06.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Redsi" prave tim za povratak na krov Engleske i Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović glavna je meta Liverpula u letenjem prelaznom roku.

Kako prenose ostrvski mediji, Liverpul je spreman da ispuni zahteve Fiorentine i odmah plati 52.000.000 funti, odnosno nešto malo više od 60 miliona evra.

 

Vlahović je u nedavno završenoj sezoni bio četvrti strelac Serije A sa 21 golom, dok su svi ostali njegovi saigrači zajedno postigli tek 26. Zahvaljujući tom golgeterskom učinku, srpski centarfor je postao jedna od najtraženijih roba na transfer pijaci, a do sada je glavni kandidat za njegov potpis bio Juventus.

Međutim, "stara dama" je pokušala da "ubije" cenu, dok je Liverpul spreman da je momentalno plati, pa je iznenada tim sa "Enfilda" zauzeo pol-poziciju u trci za Vlahovića.

Podsetimo, u poslednjih deset godina su dres Liverpula nosili Milan Lane Jovanović, Lazar Marković i Marko Grujić, ali nijedan od njih nije ostavio trag na "Enfildu". Da li je vreme da jedan Srbin konačno zablista u dresu ovog velikana?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading