VLAHOVIĆ U JUVENTUSU? Ljubimac Grobara ZAPALIO Srbiju!

Autor:

Sport

12.06.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se sa jasnom porukom napadaču "orlova".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Fiorentine Dušan Vlahović

Već duže vreme spekuliše se da bi srpski centarfor Dušan Vlahović mogao da pređe u Juventus, ali miljenik Grobara Stevan Jovetić smatra da za njega postoje i bolje opcije.

Kada pogledam Dušanovu situaciju sada, vidim sebe: igrao je jako dobro za Fjorentinu i mnogo se priča o mogućem prelasku u Juventus. Bio sam u istoj situaciji, ali nikada nisam osetio u sebi taj izazov da iz Firence direktno pređem u Torino, nisam želeo da izdam navijače Fjorentine - poručio je Jovetić, pa dodao:

To su lične odluke. Iako poznajem Vlahovića, zbog našeg zajedničkog kondicionog trenera, ne želim da se mešam. Nisam iznenađen što ga Juventus želi: Dušan ima dobru tehniku, brzinu, fizički je jak i ima osećaj za gol. I pre svega, ima samo 21 godinu i još mnogo prostora za napredak. Biće Vlahović najbolji napadač, zajedno sa Erlingom Halandom, u narednim godinama.

RepublikaFoto: Starsport
Stevan Jovetić

Crnogorac Vlahoviću savetuje da ne žuri, a u redovima "stare dame" sačekala bi ga paklena konkurencija.

Kada je mlad igrač u pitanju, a Dušan to jeste, prioritet mora da bude kontinuitet igranja. On bi u Juventusu dobijao priliku da igra, ali bi morao da se bori za mesto sa mnogo šampiona i sigurno bi igrao manje nego u Fjorentini. Zbog toga, da sam na njegovom mestu, ostao bih još godinu dana u Firenci - jasan je Stevan Jovetić.

Podsetimo, Vlahović je minule sezone eksplodirao u Seriji A sa 21 datim golom, a ugovor ga veže za stadion "Artemio Franki" do leta 2023. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading