SRBI U PAKETU: Prvi čovek Fiorentine OTKRIO šta nameravaju sa VLAHOVIĆEM I MILENKOVIĆEM!

Autor: Republika

Sport

11.06.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Firence se bori da zadrži srpske asove u svojim redovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović i Nikola Milenković

Generalni direktor Fiorentine Džo Barone ističe da će se klub potruditi da zadrži srpski tandem Vlahović-Milenković i da se sprema novi ugovor.

Vlahović je eksplodirao na evropskoj sceni izuzetnom golgeterskom sezonom na Apeninima. Pola Evrope ga juri, nižu se ponude, a Fiorentina mora da dobro razmisli pre nego preseče:

- Vlahović je važan igrač Fiorentine, ima dvogodišnji ugovor i zaljubljen je u Firencu. Radimo na obnovi njegovog ugovora i učinićemo sve da ostvarimo naš cilj. Svakako, Dušan ima još dve godine ugovora - rekao je Barone odgovarajući na pitanja navijača na Instagramu.

Milenković je od 2017. u Fiorentini i svakog leta spekuliše se o njegovoj budućnosti;

- Nikola je takođe važan igrač za nas. Odigrao je nekoliko sjajnih utakmica, ima još godinu dana ugovor i nadamo se da ćemo biti u mogućnosti da ga obnovimo. Međutim, moramo da uzmemo u obzir Milenkovićeve ambicije. Razgovarao je sa trenerom Gatuzom i posle četiri godine zajedničkog rada razmotrićemo ponude, ako ih bude bilo - naglasio je Barone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading