SMEJURIJA KAKVA SE NE PAMTI: Superligaš PROMOVISAO novog trenera, pa ga SMENIO posle SAT VREMENA!

Autor:

Sport

10.06.2021

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbal uvek nađe novi način da nas iznenadi, a tako je bilo i ovog puta i to u Lazarevcu.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Radojičić

Kolubara je prošle sezone obezbedila plasman u Superligu Srbije, ali je ostala bez trenera pošto je Zoran Milinković podneo ostavku.

U Lazarevcu su odlučili da popularnog Kizu na klupu novopečenog Superligaša zameni Dragan Radojičić. I to bi sve bilo u redu da samo sat vremena nakon promocije Radojičića, Kolubara nije odlučila da ga otpusti?!

- Poklopile su nam se ambicije, već su angažovana pojačanja i želim više od borbe za opstanak. Čovek sam terena, radnik, ne volim mnogo priču i zato obećavam da ćemo učiniti sve da Lazarevac igra zapaženu ulogu u debitantskoj superligaškoj godini. Slično očekujem i od fudbalera – da budu ratnici i razmišljaju o prvom narednom izazovu - rekao je Radojičić, ni ne sluteći da će ubrzo nakon toga biti smenjen.

Sat vremena kasnije sportski direktor Kolubare Dragiša Urošević saopštio je odluku kluba o njegovoj smeni. Očekuje se da klub iz Lazarevca u narednih nekoliko dana imenuje novog šefa struke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading