LUPA KAO MAKSIM PO DIVIZIJI: Hrvatska će OSVOJITI Evropsko prvenstvo?!

Autor:

Sport

10.06.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat puca od samopouzdanja uoči prvenstva Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje reprezentativaca Hrvatske Modrića i Lovrena

Štoper Zenita Dejan Lovren ocenio je da reprezentacija Hrvatske može da ode do samog kraja, pa i da "osvoji EURO".

Vicešampion sveta nalazi se u grupi D, sa Engleskom, Škotskom i Češkom.

Sviđa mi se što smo ponovo favoriti iz senke i ekipa koja može da iznenadi. To nam najviše prija. Sve zavisi od malih detalja, kao i na Mundijalu 2018. godine. Zavisi od prve utakmice, druge, kakva će biti atmosfera... Važno je da uživamo u igrama za reprezentaciju - kazao je nekadašnji defanzivac Liverpula za engleski "Skaj", pa dodao:

Znamo da možemo da osvojimo Evropsko prvenstvo. Znamo kako da dođemo do finala, kako da dođemo do kraja. Znamo taj osećaj. Znamo šta je potrebno da uradimo kako bismo bili među najboljima. Promenili smo mnogo igrača, sada je tu neka mlađa generacija, ali oni znaju koliko je važno igrati za svoju državu i nacionalni tim. Imamo mnogo dobrih igrača, koji su imali fantastične sezone i svako od nas je osvojio neki trofej - jasan je Lovren.

Podsećanja radi, "vatreni" će prvi meč na kontinentalnom šampionatu odigrati u nedelju od 15 časova, a rival je Engleska na "Vembliju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading