JUŽNOAMERIČKE KVALIFIKACIJE: Nejmar VODI Brazil ka Kataru, Mesi i drugovi ŠOKIRANI duboko u nadoknadi!

Autor:

Sport

09.06.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći odigrano je nekoliko veoma zanimljivih utakmica južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ples Karioka... Rišarlison i Nejmar

Argentina predvođena Lionelom Mesijem odigrala je nerešeno 2:2 na gostovanju Kolumbiji u prelepoj Barankilji.

Gaučosi su bili veoma blizu pobede, pošto su imali prednost od 2:0, ali su se Kafeterosi nekako izvukli i stigli do važnog boda.

Argentinu je u vođstvo doveo Romero u 3. minutu, a samo pet minuta kasnije Paredes je povisio na 2:0. Činilo se da će reprezentacija Lionela Skalonija stići di laganog trijumfa, međutim, dogodilo se potpuno suprotno.

Kolumbija je smanjila na 2:1 golom Mjuriela sa bele tačke u 51. minutu, a veliki bod domaćinu donosi duboko u nadoknadi rezervista Borha na asistenciju iskusnog Huana Kvadrada.

Fudbaleri Brazila nastavili su sa uverljivim partijama, pa su upisali šesti trijumf na isto toliko utakmica i trenutno su ubedljivo prvi na tabeli. Karioke su u Paragvaju savladali domaću reprezentaciju sa 2:0.

Brazil je postigao po gol na početku i kraju utakmice, a strelci su bili Nejmar u 4. i Lukas Paketa u 93. minutu.

Peru je bio bolji od Ekvadora u gostima sa 2:1, dok su dva meča bila završena nerešenim rezultatom. Venecuela i Urugvaj odigrali su 0:0, a Čile i Bolivija 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading