NIKO ME NIJE ZVAO: Izjava Partizanove mete iz CRVENO-BELIH bacila SENKU na glasine o transferu!

Autor: Republika

Sport

07.06.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilo Vojvodine Miljan Vukadinović izjavio je da ga niko iz uprave Partizana nije pozvao radi pregovora o prelasku.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači FK Partizan

Vukadinović žarko želi da pređe u Partizan, ali tvrdi da još ije stupio u kontakt, uprkos najavama:

- Pretpostavljam da zainteresovanost Partizana za mene postoji, čim mediji o tome izveštavaju. Za sada, međutim, sa mnom, kao ni s mojim menadžerom Bojanom Ostojićem, na tu temu niko nije razgovarao. Prelazni period je tek počeo i trajaće gotovo puna tri meseca, pa vremena ima dovoljno, a da li će nam se neko javiti s takvom idejom, to ne znam - rekao je Vukadinović, a prenosi Sportski žurnal.

On ističe da svaki klub zainteresovan za njega mora prvo da pregovara sa Vojvodinom:

- Ugovor s Vojvodinom mi važi, ali u njemu nije precizirana klauzula s otkupnom cenom u slučaju prelaska u drugi klub. To znači da moja sadašnja ekipa i eventualna zainteresovana strana moraju da sednu i o tome razgovaraju, kao i da se eventualno dogovore. Pristalica sam zdrave priče, odnosno da posle nje sve tri strane moraju da budu zadovoljne, pri čemu mislim na oba kluba i mene.

RepublikaFoto: Starsport
Vukadinović protiv Partizana

On ističe da bi voleo da ode iz Novog Sada:

Rekao sam i novom sportskom direktoru Ljubiši Dunđerskom da bih voleo da odem i time otvorim prostor mlađim saigračima koji igraju na mojoj poziciji. Vojvodina ih ima u svojim redovima i svi oni čekaju šansu da se nametnu. Nadam se da sam ostavio traga u klubu, on mi je mnogo toga dao, a verujem da sam mu adekvatno odgovorio. Zato mi se čini da je došlo pravo vreme za neki novi izazov u mojoj karijeri.

Čast bi mu bila da igra za Partizan:

- Bio bih počastvovan da zaigram u dresu jednog od najvećih klubova u Srbiji i na Balkanu. Ponuda te vrste, pod uslovom da do nje zaista i dođe, dobija se jednom u životu. Ipak, dok me, i ako me uopšte neko pozove - ništa konkretnije ne mogu da kažem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading