MISLIO JE DA ĆE BITI SMENJEN: Piksi otkrio detalje susreta koji se desio pre nekoliko dana

Autor:

Sport

06.06.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije će u junu biti na mini-turneji u Japanu gde će odigrati dve utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

"Orlovi" će u ponedeljak igrati protiv Jamajke, pa četiri dana kasnije protiv Japana, a na trening pre odlaska u zemlju izlazećeg sunca su u Staru Pazovu stigli Ljubomir Vorkapić, Slaviša Jokanović, Ljubinko Drulović i Duško Tošić.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je nekoliko dana nakon susreta sa njima otkrio šta mu je tada prošlo kroz glavu.

Uplašio sam se da me ne smene… šta znam… ovde kod nas čim neko dođe da te poseti, odmah kažu evo ga novi selektor - rekao je Stojković u izjavi za sajt FSS.

Nastavio je u istom ritmu.

Uvek je lepo videti prijatelje, sesti sa njima, popričati… To je potvrda one konstatacije da oko reprezentacije vlada odlična atmosfera. To druženje je nešto što zaista ne može da se meri ni sa čim. Njihov dolazak, podrška, sve te pozitivne vibracije koje mi šalju, znače puno. Naravno, pričali smo o raznim stvarima… kako igramo, kako bi trebalo da igramo, šta su nam ciljevi, kako je bilo nekada, kako je sada… Uglavnom fudbalske teme koje su meni jako zanimljive. Izuzetno mi je drago što su došli i što će tek da dolaze. Ne samo oni, nego i drugi ljudi kada budu u prilici. Nikome ne branim da se pojavi, štaviše, čini mi zadovoljstvo - poručio je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading