ZVANIČNO: Napustio Crvenu zvezdu, našao novi klub!

Autor: Republika

Sport

05.06.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Milunović je otišao iz Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović i Miloš Degenek iza Dejana Stankovića

Milunović je potpisao dvogodišnji ugovor sa turskom Alanjom, potvrdio je taj klub.

Nadali su se u Ljutice Bogdana da će rođeni Čačani potpisati novi ugovor sa crveno-belima, pregovori oko saradnje trajali su više od šest meseci.

 

 

Milunović je odlučio da se kao slobodan igrač otisne u novu inostranu epizodu. Imao je na stolu ponude iz Saudijske Arabije, na kraju je izabrao Tursku. Odnosno ekipu koja je prošle godine zauzela sedmu poziciju u tamošnjem prvenstvu i bila jedno od najprijatnijih iznenađenja Superlige.

Zamisao Dejana Stankovića i ljudi iz Crvene zvezde bila je da u letnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona upare Nemanju Milunovića i Aleksandra Dragovića. Međutim, iskusni centralni defanzivac, strelac četiri ovosezonska gola za osvajača duple krune, nije želeo da ostane u Ljutice Bogdana.

Njegov odlazak ostavio je rupu u poslednjoj liniji Crvene zvezde, bez obzira što Stanković pored Dragovića može da računa na Pankova, Degeneka i mladog Erakovića. Kao potencijalna zamena za Nemanju Milunovića već figurira Srđan Babić, momak koji je poslednjih godinu dana proveo na pozajmici u Famalikau.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading