TERZIĆ BEZ IMALO USTRUČAVANJA: Ne treba nam jak Partizan da bi bili bolji, ali bi nam PODIGAO CENU!

Autor:

Sport

04.06.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezde Zvezdan Terzić govorio je o nadmoći Crvene zvezde na fudbalskoj mapi u poslednjih nekoliko godina, i dokatakao se večitog rivalstva.

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ
Zvezdan Terzić

Za sedam godina koliko je Terzić na čelu kluba osvojeno je pet šampionskih titula, od toga četiri u nizu, i oboreni su mnogi rekordi.

- Floskula koju sam zatekao da nema jake Zvezde bez jakog Partizana mene ne interesuje. Ne treba Partizan da mi dahće za vratom da bih ja bio bolji. Hoću da budem šampion, imam pogonsko gorivo koje me gura napred, imam ciljeve koje postavljam pred sebe i to nema veze sa tim da li mi neko dahće za vratom ili ne- rekao je Terzić u intervjuu za "Ekspres".

On je dodao da je Zvezda klub pravljen za velike fudbalske uspehe i kako bi jača nacionalna liga dala crveno-belima na kredibilitetu i uticaju u Evropi.

- Mi se dakle ne merimo sa Partizanom, mi se merimo sa evropskim klubovima. Naravno, ja bih voleo da Partizan kao srpski klub bude volji, voleo bih da imamo bolje odnose, mi ćemo uraditi sve da budemo bolje komšije, ali...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading