ŠANSE ZA TITULU SU IM SADA ZNAČAJNO MANJE: Englezi idu na Evropsko prvenstvo bez jednog od NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

03.06.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Engleske savladali su sa 1:0 reprezentaciju Austrije u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Engleske slave pobedonosni gol Bukaja Sake

Englezima je ovaj trijumf ostao u gorkom ukusu, pošto se u završnici meča povredio jedan od najboljih fudbalera sa Ostrva, Trent Aleksander-Arnold.

Desni bek Liverpula je osetio oštar i jak bol u zadnjoj loži, zbog čega je morao da napusti teren pre završetka utakmice.

Defanzivac Liverpula je nakon šutiranja lopte pokazao ka klupi za rezervne igrače, što je automatski bio signal za izmenu, ali kako je bio finiš meča, Sautgejt nije poslao nikoga na teren.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mladi fudbaler je uz pomoć lekarskog tima napustio teren i još se ne zna stepen povrede, ali s obzirom na to da šampionat počinje za osam dana, male su šanse da će jedan od najboljih bekova na svetu i zaigrati na njemu.

Engleska važi za jednog od najvećih favorita na predstojećem prvenstvu Evrope, a videćemo koliko će na šanse Gordog albiona uticati izvestan izostanak Trenta Aleksandra-Arnolda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading