LUKA JOVIĆ STREPI: Novi trener Reala doneo ODLUKU, poznato da li će Srbin preživeti ČISTKU!

Autor: Republika

Sport

02.06.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlo Anćeloti je ubrzo po povratku na klupu Real Madrida krenuo sa rekonstrukcijom tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Zna se da će sedmorica igarča napustiti klub, mada se još ne zna zasigurno ko su glavna pojačanja.

Lista još nije ozvaničena, ali je izvesno da će se Luka Jović naći na njoj. Iako ga je Ziendin Zidan doveo u klub, nije dao dovoljno šanse Srbinu. Ruku na srce, Jović je nekim potezima sam kriv za takav odnos.

Poslat je u Ajtraht, gde je odlično počeo, ali brzo pao sa formom. Pojavljuju se informacije o njegovom bahaćenju u Fakrfurtu.

Izgleda da će Srbin morati da traži novi klub. Ruku pod ruku sa njim idu i Dani Sebaljos, Marijano Dijaz i Martin Odegard, kao i dugogodišnje zvezde Serhio Ramos, Rafael Varan i Isko.

Kapiten Ramos vodi rat sa predsednikom kluba Florentinom Perezom, koji je počeo kada prvi čovek kluba nije želeo da mu ponudi novi ugovor sa istim uslovima koje ima sada, a nastavilo se tako što je defanzivac zvao svakog saigrača pojedinačno da im kaže da ne prestija na smanjenje plate od 10 odsto za sledeću sezonu jer će taj novac biti iskorišćen za dovođenje Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena.

Što se Varana tiče on je već godina član kluba i došlo je do prezasićenja, a često je govorio da bi voleo da se oproba u engoleskoj Premijer ligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading