TERZIĆ PODRŽAO ČELNIKE CRNO-BELIH: Generalni direktor Zvezde BRANI Partizan OD NEVOLJE!

Autor:

Sport

01.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put posle skoro četiri meseca od hapšenja vođa grobara Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja, Marka Miljkovića i 20 saradnika njihove kriminalne organizacije, koji su južnu tribinu stadiona u Humskoj koristili kao paravan za zastrašujuće vanzakonske aktivnosti, o toj udarnoj temi govorio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ
Zvezdan Terzić

On je stao u odbranu rukovodilaca Partizana, ističući da je večiti rival zloupotrebljen. To se, pre svega, odnosi na pripadnike navijačke grupe "Iz principa", poznate po tome da je prostorije stadiona u Humskoj koristila kao svojevrstan štab i takozvani štek za naoružanje.

NAJMANJE NAVIJAČA

- Mislim da je neko zloupotrebio FK Partizan i južnu tribinu. Sud će na kraju odlučiti ko je od tih momaka kriv, ali jasno je da tu ima najmanje pravih navijača. Shodno tome, moram da stanem u odbranu kolega koje rukovode klubom iz Humske - istakao je Terzić gostujući na TV Prva i naglasio da je uveren da se slična situacija ne bi mogla dogoditi na Zvezdinom stadionu.

RepublikaFoto: Starsport

- Na stadionu "Rajko Mitić" nikada nije tako nešto moglo da se desi jer je navijačka tribina delija potpuno drugačije organizovana, sa dobrom selekcijom ko može da uđe na severnu tribinu. Nikada neću dozvoliti da se sever izjednači s tim grupama koje su pod plaštom navijača Partizana zloupotrebili i klub i južnu tribinu - objasnio je Terzić.

ARNAUTOVIĆ NIJE REALAN

Prvi čovek osvajača duple krune dotakao se i sportskih tema. On je naglasio da će Dejan Stanković sigurno i naredne sezone voditi crveno-bele, ali i otvorio karte po pitanju pojačanja.

- Stanković ne ide nikud. Sazreo je mnogo kao trener. Kada je reč o pojačanjima, Marko Arnautović nije realan zbog visoke plate, dok su za Aleksandra Kolarova vrata kluba otvorena, bilo danas ili u budućnosti za neku od funkcija - zaključio je Terzić.

Zvezda(n) neće fotelju FSS

Terzić je naglasio i da se neće kandidovati za predsednika FSS, ali i da će se crveno-beli aktivno uključiti u izbore na Terazijama.

- Imam mnogo posla u Zvezdi, te nisam zainteresovan za funkciju u savezu. Možda tamo odem za koju godinu, ali sada neću. Svakako da ne bih voleo da Partizanov čovek bude na čelu FSS - rekao je generalni direktor Zvezde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading