ZVEZDA NA MUKAMA: Prijović postavio PAKLENE USLOVE, može li šampion Srbije da se upusti u OVAJ LUKSUZ?

Autor:

Sport

31.05.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Prijović ima velike zahteve prema šampionu Srbije Crvenoj zvezdi!

RepublikaFoto: starsport
Aleksandar Prijović

Prijović je postao slobodan igrač kada se završilo prvenstvo u Saudijskoj Arabiji, a svoje uslove je već izneo rukovodstvu na "Marakani".

Crveno-beli su najavili vrelo leto potpisom Aleksandra Dragovića, a na radaru su i iskusni bivši reprezentativci Aleksandar Prijović i Aleksandar Kolarov, mada se o potencijalnom transferu prvog mnogo više zna.

Naime, prema saznanjima "Mozzartsporta" Crvena zvezda je spremila predlog trogodišnjeg ugovora sa Aleksandrom Prijovićem što se napadaču dopalo, ali ima jake finansijske zahteve.

RepublikaFoto: Starsport

Tačnije, Prijović je tražio da u Ljutice Bogdana u prvoj godini ugovora zarađuje 800.000 evra. Identičnu cifru imao bi i u drugoj takmičarskoj godini, naravno uz sve bonuse za timske i lične uspehe. Crvena zvezda je sa druge strane postavila limit kada su primanja igrača sa profesionalnim ugovorom u Ljutice Bogdana. Najplaćeniji igrači srpskog šampiona zarađuju oko 600.000 evra, na tu cifru je pristao i reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović.

Međutim, pomenuta cifra od 800.000 evra nije najveći problem u pregovorima sa Prijovićem. Kako pomenuti izvor želi da u Ljutice Bogdana ima rastući ugovor, i da u poslednjoj godini ima neto primanja od 1.2 miliona evra, što bi bilo veliko finansijsko opterećenje za srpskog šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading