HLADAN TUŠ ZA VEČITE: Piksi BEZ DLAKE NA JEZIKU objasnio zašto je izostavio fudbalere Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

31.05.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi vodi "orlove" na turneju u Aziji gde će igrati protiv Japana i Jamajke, a na spisku ima nekoliko iznenađenja.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković

Selektor je prvobitno izostavio veliki broj standardnih reprezentativaca, da bi se nakon lekarskih pregleda otpala još četvorica.

Umesto njih, Piksi je pozvao Milana Makarića iz Radnika i Nemanju Jovića iz Partizana, a ono što je primetno je da su izostali pozivi za neke fudbalere iz redova "večitih" rivala.

Prethodno je samo Milan Gajić iz Zvezde bio na spisku "orlova", a selektor je objasnio svoju odluku.

- Pravo da vam kažem, gledao sam poslednja dva derbija i nisam oduševljen. To je ukratko na tu temu...- rekao je Stojković.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Vi koji me sada gledate ćete verovatno deliti moje mišljenje, niko mi tu od igrača nije nešto posebno pokazao, ali mali Jović je za svoje godine (18 godina, prim. aut.) pokazao neku razliku koja je bila intrigantna. U ovom momentu i situaciji kada može da mu se pruži prilika - zašto da ne?- objasnio je prekomandu iz mlade reprezentacije.

- Tako da eto on je iz Partizana. Iz ta dva kluba imamo jednog igrača. Ima kandidata, ali ja to tako vidim...- zaključio je Stojković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading