DUŠAN VLAHOVIĆ OBLAČI DRES VELIKANA? Piksijeve REČI izazvale ZEMLJOTRES u Srbiji!

Autor:

Sport

31.05.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor se oglasio o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Fiorentine Dušan Vlahović

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi ocenio je da bi za napadača Fiorentine Dušana Vlahovića bilo najbolje da čvrsto ostane na zemlji, sa obe noge, ali i da bi za njegovu karijeru bilo odlično da pojača veći klub od Fiorentine.

- Dušanu mogu da dam savet samo za našu reprezentaciju, kada igra ovde, a u druge stvari neću da se mešam, jer on ima ljude koji brinu o njegovoj karijeri. Ali, kao neko ko gleda i prati fudbal, voleo bih da ga vidim u boljem timu. Da svoj golgeterski talenat koji ima, pokaže u timu koji će mu pružiti više nego Fjorentina, iako je i tamo pokazao fantastične rezultate, postigao je više od 20 golova u Seriji A - izjavio je Piksi, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Piksi posavetovao Vlahovića

Za Vlahovića ovo je samo jedno dobro zagrevanje, za njegovu karijeru. Moj savet je da nastavi ovako, da hoda čvrsto po zemlji, da ne poleti, jer onaj koji poleti može da padne i da ga to boli. Ali, po onom što sam video kada smo se upoznali, Dušan je ozbiljan momak i želim mu da sanira povredu, pa da bude sa nama u septembru, kada će nam biti najpotrebniji - zaključio je Piksi.

Podsetimo, Vlahović je postigao 21 gol u minuloj sezoni italijanskog šampionata, čime je privukao pažnju italijanskih giganata, u prvom redu Milana, Intera i Rome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading