ZVEZDA NA MUKAMA: Prijović postavio PAKLENE USLOVE, može li šampion Srbije da se upusti u OVAJ LUKSUZ?

Autor: Republika

Sport

31.05.2021

16:47

Srpski napadač Aleksandar Prijović ima velike zahteve prema šampionu Srbije Crvenoj zvezdi!

starsport
Aleksandar Prijović

Prijović je postao slobodan igrač kada se završilo prvenstvo u Saudijskoj Arabiji, a svoje uslove je već izneo rukovodstvu na "Marakani".

Crveno-beli su najavili vrelo leto potpisom Aleksandra Dragovića, a na radaru su i iskusni bivši reprezentativci Aleksandar Prijović i Aleksandar Kolarov, mada se o potencijalnom transferu prvog mnogo više zna.

Naime, prema saznanjima "Mozzartsporta" Crvena zvezda je spremila predlog trogodišnjeg ugovora sa Aleksandrom Prijovićem što se napadaču dopalo, ali ima jake finansijske zahteve.

Starsport

Tačnije, Prijović je tražio da u Ljutice Bogdana u prvoj godini ugovora zarađuje 800.000 evra. Identičnu cifru imao bi i u drugoj takmičarskoj godini, naravno uz sve bonuse za timske i lične uspehe. Crvena zvezda je sa druge strane postavila limit kada su primanja igrača sa profesionalnim ugovorom u Ljutice Bogdana. Najplaćeniji igrači srpskog šampiona zarađuju oko 600.000 evra, na tu cifru je pristao i reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović.

Međutim, pomenuta cifra od 800.000 evra nije najveći problem u pregovorima sa Prijovićem. Kako pomenuti izvor želi da u Ljutice Bogdana ima rastući ugovor, i da u poslednjoj godini ima neto primanja od 1.2 miliona evra, što bi bilo veliko finansijsko opterećenje za srpskog šampiona.

 

 

Komentari (0)

Loading