NA MARAKANI POVLAČE RADIKALAN POTEZ: Tandem Zvezdinih UZDANICA na UDARU!

Autor:

Sport

28.05.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić osudio ponašanje prvotimaca aktuelnog prvaka Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će tandem aktuelnog prvaka Srbije Marko Gobeljić/Gelor Kanga biti kažnjen zbog nesportskog ponašanja u finalu Kupa Srbije.

Osudili smo ponašanje Gobeljića. Igrači Crvene zvezde moraju da budu primer mlađim igračima. Moramo da budemo pimer, kao srpski brend, svim građanima i navijačima. Što se tiče ostalog, ne mogu da komentarišem igrače Partizana. Sport pripada sportistima, ali moraju da budu svesni uloge koju imaju. Biće kažnjen i Gelor Kanga! Moraju da znaju da se od njih očekuje drugačije ponašanje. Njihovo ponašanje nije bilo na nivou Crvene zvezde - kazao je Terzić.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Marko Gobeljić

Podsetimo, crveno-beli su savladali Partizan boljim izvođenjem penala, čime su došli do prve duple krune posle 14 godina, ali svakako da su senku na trijumf bacili incidenti viđeni tokom i posle izvođenja jedanaesteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading