TERZIĆ POTKAČIO PARTIZAN: Ne trebaju nam, mi se borimo sa EVROPOM! Šta će reći u Humskoj?

Autor: Republika

Sport

28.05.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ističe da Partizan više nije njihova konkurencija.

RepublikaFoto: Starsport
Pozdrav Dejana Stankovića i Zvezdana Terzića

Terzić se u obraćanju medija posle informacija o novim pojačanjima dotakao i duple krune, objedinjene u finalu Kupa Srbije. Rezultati prethodnih godina na domaćem i evropskom nivou naveli su ga da izjavi prilično provokativne reči:

- Ne slažem se sa krilaticom da bez jake Crvene zvezde nema jakog Partizana i obrnuto. Mi imamo naše ciljeve, izdigli smo se iz fudbala u Srbiji i merimo se sa evropskim klubovima. Ne treba nam Partizan da nam dahće za vratom da bismo bili bolji. Ali kao neko ko je rođen u Srbiji i bivši je predsednik Saveza, voleo bih da Partizan bude jači, organizovaniji, jer ovakav nije konkurentan Crvenoj zvezdi - provokativno će Terzić u razgovoru sa novinarima povodom sumiranja nove sezone.

Svestan je ipak da ni Zvezda nije blistala u finalu Kupa:

- Nismo bili na visini zadatka. Očekivao sam bolju Crvenu zvezdu, jer nikada nismo bili ovoliko bolji od Partizana. Bila bi nepravda da sezonu nismo zaokružili još jednim trofejem i duplom krunom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miki

28.05.2021 16:37

Ovaj ce da kaze lopovcina unistio nas fudbal i kada je bio u fss i sada nas je fudbal spao u dno dna.Nemam sta da akzem za ovog terzica nije ni vredan ime da mu se spominje.

Srdjan

28.05.2021 21:05

Na žalost, ova država nije uspela da nadje pristojnog čoveka za svoju akviziciju. Svi znamo zašto je Zvezda prvak već godinama. Terza sa tim nema veze. Zalosno je sto nema ni kulture pa da bar u tom segmentu drzava pokaže da ima morala. Čestitke na duplo kruni. Dovro je samo sto se sve placa, pa I bahatost.