TERZIĆ POTVRDIO: Zvezda juri ARNAUTOVIĆA, naveo JOŠ DOLAZAKA

Autor: Republika

Sport

28.05.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je tačna informacija vezana za pregovore sa Markom Arnautovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ
Zvezdan Terzić

Pojavile su se informacije da austrijski reprezentativac pregovara sa šampionom Srbije. Terzić ističe da su pregovori u toku:

- Rekao sam da neću da govorim o imenima, ali na dobrom ste putu. Razgovaramo, ima još dosta stvari da se poklopi. Sve što ste pisali ima utemeljenje, radimo na tome. Ima još par momaka koje niste obuhvatili.

Nemanja Milunović je viđen van "Marakane", Terzić ne brine jer su mu našli adekvatnu zamenu:

- Razgovarali smo juče i danas. Imamo taj profil igrača: visokog štopera, levaka. To je Srđan Babić kome ističe pozajmica u Famalikau, oni su tražili još par dana da odluče da li da ga zadrže za 1.500.000 evra ili da ga vrate. On može biti izuzetno kompatibilan sa Dragovićem u tandemu.

Stranci ovog leta, bar trenutno, nisu u fokusu, jer kako Terzić podseća Zvezda je tu već solidno popunjena. S tim da ne daje konkretan odgovor na pitanje: isplati li se Zvezdi da otkupi ugovor Dijega Falčinelija posle nešto sporijeg završetka sezone…

- Nemamo prostora za strance, ali prelazni rok je živa stvar. Naša želja je da zadržimo ove koje imamo. I Gelora Kangu i Sekua Sanoga i El Fardu Bena i Fillipa Falka, videćemo šta će biti oko Falćinelija, pregovaramo sa Bolonjom. Kompleksna je stvar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading