PIKSI PROMEŠAO KARTE: Objavljen spisak "Orlova" za pripremne mečeve!

Autor: Republika

Sport

28.05.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak igrača za prijateljske utakmice sa Jamajkom i Japanom.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Početak priprema reprezentacije je zakazan za ponedeljak 31. maja, a Orlovi će u junu odigrati dve utakmice u Japanu.

Prijateljski meč sa Jamajkom je zakazan za sedmi jun od devet časova po srednjeevropskom vremenu u gradu Hjogo, dok se duel sa Japanom igra u okviru Kirin Čelendž kupa u Kobeu četiri dana kasnije.

Foto: fss.rs
Tekst potpisa

Novo ime je Sava Aranđel Čestić, štoper Kelna za koji je odigrao 11 mečeva ove sezone u Bundesligi. Tu je i Dejan Joveljić od debitanata, kao i Marko Ilić (Kortrajk), Aleksa Terzić.

- Prema programu koji nam sledi od ponedeljka 31. maja počinjemo sa treninzima i pripremama za prijateljski meč sa Jamajkom i utakmicu na Kirin kup čelendžu protiv Japana. Sa zadovoljstvom smo prihvatili da učestvujemo na ovom prestižnom turniru. U sklopu priprema za odlazak u Japan, u sredu 2. juna u Sportskom centru odigraćemo trening meč protiv naše Mlade reprezentacije (U21), koji će biti zatvoren za javnost. O svemu ćemo više pričati na konferenciji za medije koja će biti održana u danu kada se reprezentacija okuplja, u ponedeljak – izjavio je selektor Dragan Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading