ĐANLUKA STAVIO PARAF: Pao POTPIS na Marakani

Autor:

Sport

27.05.2021

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao završila je Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Republika
Stadion "Rajko Mitić"

Crvena zvezda je produžila saradnju sa italijanskom kompanijom Makron na još šest godina.

Zvezda i Makron sarađuju još od sezone 2017/18, što znači da će odnos između šampiona Srbije i italijanske kompanije potrajati najmanje čitavu deceniju. Ponosan zbog produžetka ugovora bio je predsednik kluba iz Ljutice Bogdana Svetozar Mijailović.

Dobre stvari ne treba menjati. Iza nas je fantastična sezona u kojoj smo osvojili duplu krunu, „srušili“ mnoge rekorde u smislu broja postignutih pogodaka i osvojenih bodova i zaista samo možemo da budemo ponosni na to. Sa Makronom imamo fenomenalnu saradnju, i u prethodne četiri godine nismo imali ni najmanji problem sa njihovom opremom. Komunikacija je bila perfektna, saradnja je trajala na obostrano zadovoljstvo i upravo zato sam prezadovoljan što se danas produžila. Potrudićemo se da naredne sezone nadmašimo uspehe iz prethodne, što neće biti ni malo lako. Sve to uz proverenog partnera - Makron - rekao je Mijailović.

Generalni direktor Makrona Đanluka Pavanelo je takođe bio i više nego zadovoljan što se saradnja nastavila.

Bila je ovo fenomenalna godina za Crvenu zvezdu i presrećni smo zbog saradnje sa tako uspešnim klubom. Sada je naša veza još jača zahvaljujući savršenom razumevanju koje delimo. Siguran sam da ćemo slaviti još mnogo pobeda zajedno i da ćemo navijačima preneti emocije kroz nove ekskluzivne majice koje će nositi sa istinskim ponosom - zaključio je Pavanelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading