(VIDEO) GOBELJIĆ SE NIJE ZAUSTAVIO: Društvenim mrežama se širi GNUSAN SNIMAK!

Autor:

Sport

26.05.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić se nije zaustavio posle skandaloznog ponašanja na terenu po završetku izvođenja penala, kada je skinuo šorts i poslao vulgarnu poruku kapitenu Partizana Vladimiru Stojkoviću!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Marko Gobeljić

Zvezda je imala više sreće posle penal lutrije, a usledilo je veliko slavlje na "Marakani", ali nisu svi uspeli da se izdignu iznad večitog rivalstva, pa su malo je reći preterali u provokacijama.

Gobeljić je napravio ogroman skandal, za šta će biti kažnjen, ali nije odmah shvatio koliko je preterao, pa teško je izvređao golmana rivala i u svlačionici posle meča, i čak se i snimao.

Uz grozne i pogrdne reči upućene Stojkoviću (pominjanje silovanja i mustafe), fudbaler Zvezde je urlao u kameru telefona, a taj video se pojavio i na društvenim mrežama.

Ono što je sigurno je da ga posle ovih ispada niko u Zvezdi neće gledati istim očima, a navijači su ogorčeni i sigurno Gobeljića više ne smatraju "gardistom".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ahab

27.05.2021 05:51

Posle onog sramnog izdanja u LŠ kada je skrivio penal, promasio gol sa 2 metra i fasovao crveni-bolje da se pokrije usima umesto sto glumata mangupa.

Mirjana

27.05.2021 07:17

Trebalo bi ga izbaciti iz tima. Loše ponašanje ...kakvo ponašanje takav igrač.