OSRAMOTILI STE VEČITI DERBI: Bivši selektor OPLEO po Zvezdi i Partizanu zbog skandaloznog ponašanja!

Autor:

Sport

26.05.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molim vas, budite gospoda i kada slavimo. Zaveži usta, primi medalju, pusti muziku unutra. Tišina. OK? Ljudi smo, rekao je Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, svojim izabranicima neposredno pred dodelu pehara nakon pobede crveno-belih nad Partizanom u finalu Kupa Srbije (4:3 posle penala, 0:0), ali kasno... Pojedinci iz redova oba večita rivala već su sramnim ponašanjem i potezima na terenu pokupili svu "slavu" i reči legendarnog asa Lacija i Intera su izgubile na značaju.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa "večitog" derbija

PUŠTENI S LANCA

Videli smo frku između Vladimira Stojkovića i Nikole Krstovića, skidanje šortsa Marka Gobeljića ispred Stojketa, pretnje Bibrasa Natka desnom beku rivala da će ga ubiti zbog tog čina, kao i hvatanje za muškost Gelora Kange, koji se tom prilikom okrenuo ka klupi crno-belih. Takođe, Sejduba Suma je bacio srebrnu medalju, a potom ušao u raspravu s Milanom Borjanom, kapitenom i golmanom domaćina. Nisu, međutim, samo fudbaleri bili kao pušteni s lanca, pa smo tako mogli da čujemo reči Branka Vukašinovića, pomoćnog stratega "parnog valjka": "Je*aću ti mamicu u pi*ku, je*aću ti majku cigansku onu."

Ove sramne događaje s Marakane, u potpuno besnom stanju zbog svega što je video, za Srpski telegraf analizirao je Milan Živadinović (76), naš proslavljeni trener.

RepublikaFoto: twitter.com/tvbalkaninfo
Milan Živadinović

- Osramotili su večiti derbi i ne samo ovu utakmicu. Najviše su osramotili sebe. Postavlja se pitanje gde je nestao srpski moral, koji je bio svetinja. Nekada su igrači večitog rivala pravili špalir kada izgube u finalu Kupa, a sada samo da ne izbije građanski rat. Razočaran sam - rekao je popularni Živa na početku razgovora za naš list.

OBLIK PRIMITIVIZMA

Posebno se iskusnom stručnjaku nije dopalo ponašanje Marka Gobeljića, koji je, prema njegovom mišljenju, obrukao istoriju kluba čiji dres nosi.

- Markovo ponašanje je nemam komentar... Naravno da je i golman Stojković svojom izjavom o silovanju preterao, ali to je oblik jednog primitivizma. Mnoge Zvezdine zvezde su se decenijama trudile da neguju dobre odnose s večitim rivalom na terenu i van njega, a onda usledi ovo sramotno skidanje šortsa. To je odraz vaspitanja - istakao je čovek koji je kao trener crveno-belih osvojio Kup Jugoslavije 1992/93.

INCIDENTI NA DERBIJU

- Svađali se Krstović i Stojković

- Gobeljić skinuo šorts ispred Stojkovića

- Bibras Natko pretio ubistvom

- Kanga se hvatao za muškost

- Suma bacio medalju i sukobio se s Borjanom

- Pomoćni trener Partizana vređao klupu Zvezde

Snežana Borjan: Milan pobeđuje i silovane i pedofile!

Snežana Borjan, supruga Zvezdinog junaka Milana, koji je odbranio dva penala, zapalila je društvene mreže prozivajući golmana crno-belih Vladimira Stojkovića zbog izjave da ga siluju ako ne osvoji Kup.

- Milan je takav car, ne samo kao muž i najveća ljubav. On je takav jedan car, a ne mora da bude silovan - rekla je Sneža, a potom indirektno prozvala Vladimira Vuletića, bivšeg potpredsednika Partizana s kojim dugo vodi rat:

- Dobila sam puno pitanja zašto je moj muž ozbiljan car. Zato što fer i korektno pobeđuje sve. I pedofile i ove što žele da budu dominantni i ove što žele da budu silovani. Sve s osmehom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading