IZNENAĐENJE POSLE FINALA KUPA: Napadač NAPUŠTA Zvezdu?

Autor:

Sport

26.05.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Italijan putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda proslavlja Kup Srbije

Italijanski centarfor Dijego Falčineli oglasio se putem Instagrama porukom koju su mnogi videli kao oproštaj od Crvene zvezde.

Naime, Italijan je tekuću sezonu proveo kao pozajmljen igrač crveno-belima od strane Bolonje, ali je veliko pitanje da li će srpski prvak otkupiti njegov ugovor.

 - Bila je ovo godina puna uspeha, godina u kojoj smo ispisali malu stranicu istorije ovog velikog kluba, godina u kojoj smo postavili rekorde u ligi po broju golova u ligi, rekord po broju bodova u Ligi Evrope, ali pre svega smo posle 14 godina vratili duplu krunu kući. Samo grupa sastavljena od velikih ljudi je mogla da ostvari ove ciljeve, a mi smo bili veliki ljudi. Želim da posvetim ovaj uspeh mojim saigračima, osoblju, zaposlenima u klubu, fizioterapeutima i svim navijačima koji su nas, uprkos koroni, podržavali tokom ove teške godine. Hvala vam, hvala, hvala vam. Vaša ljubav prema ovim bojama je bila naša snaga. Samo oni koji su imali dovoljno sreće da nose ovaj dres mogu da osete tu magiju - napisao je Falćineli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading