ZVEZDIN HEROJ BORJAN: Bog nam je vratio duplom krunom!

Autor: Republika

Sport

26.05.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Partizan na stadionu ,"Rajko Mitić” u finalu nacionalnog kupa i tako osvojili 25. trofej tog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Pošto se mreže nisu zatresle posle 120 minuta igre, Zvezda je slavila posle boljeg izvođenja penala (4:3), a heroj utakmice, kapiten Milan Borjan, koji je obranio dva jedanaesterca je izneo utiske:

- Godina je bila nestvarna za sve nas u klubu. Samo je jedan poraz bio od Hofenhajma u grupnoj fazi Lige Evrope, mislim da je ovo uspeh za sve nas. Stvarno sam preponosan na moje saigrače, uradili su odličan posao. Mnogi ne znaju kroz šta smo mi sve prošli u svlačionici, ali ovim momcima kapa dole i vratilo nam se sve - rekao je Borjan za klupski sajt.

Borjan je bio jedan od junaka Zvezdine pobede jer je obranio dva jedanesterca.

- Bog nam je vratio sa duplom krunom posle toliko godina i sa svim ovim uspesima, obaranjem rekorda i svega. Želim da se zahvalim svojoj porodici, sinu i ženi koji su mi najveća podrška i uvek su uz mene, navijačima, saigračima i upravi kluba. Hvala vam na svemu, zvezdaši - zaključio je Borjan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading