NEZAPAMĆENO NA MARAKANI: Stanković davao izjavu, a onda ŠOK!

Autor: Republika

Sport

25.05.2021

22:27

Situacija koju retko viđamo, crveno-beli nisu mogli da se suzdrže prilikom slavlja.

Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković sa trofejom Kupa Srbije

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije mogao da sakrije oduševljenje nakon osvojene duple krune posle 14 godina, a zanimljivo je da je tokom davanja izjave posle finala Kupa Srbije prekinut od strane igrača.

- Bilo je lepo da zaokružimo sjajnu sezonu duplom krunom, što se i desilo. Ne zanima me da li je lepo ili ružno, važno da smo je osvojili. To su zaslužili moji momci, navijači - rekao je Stanković koga su prekinuli njegovi puleni tokom davanja izjave za "TV Arena".

Strateg crveno-belih je kasnije iznei i detaljnije impresije o susretu.

Bez jake Zvezde nema jakog Partizana. Kada se slegnu strasti i euforija, moraju da timovi budu jaki da bismo bili što bolji, da podignemo kvalitet fudbala u Srbiji - kazao je Deki, pa podvukao:

Umoran sam od taktike i spremanje utakmica. Nameštanaj ekipe. Derbi je bio ružan za gledanje, ali u ovakvoj godini uopšte me ne zanima kako će biti jer je 55. utakmica u sezoni. Pravimo sve ta sutra, ide odmor i razmišljamo šta dalje - najavio je Dejan Stanković.

Za kraj, Stanković je otkrio da su se igrači sami javljali da izvode kaznene udarce.

- Svi su birali da izvedu, njih 6,7 su se javili i poređali smo se. Digli su ruke, kada vodiš takvu grupu onda je sve lako. Svi su želeli da izvedu penal. 

Podsetimo, crveno-beli su nadigrali crno-bele sa 4:3 nakon penala, a regularni tok susreta i produžeci okončani su bez golova. Crvena zvezda je osvojila 11. duplu krunu u klupskoj istoriji.

Komentari (0)

Loading