NEZAPAMĆENO NA MARAKANI: Stanković davao izjavu, a onda ŠOK!

Autor:

Sport

25.05.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija koju retko viđamo, crveno-beli nisu mogli da se suzdrže prilikom slavlja.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković sa trofejom Kupa Srbije

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije mogao da sakrije oduševljenje nakon osvojene duple krune posle 14 godina, a zanimljivo je da je tokom davanja izjave posle finala Kupa Srbije prekinut od strane igrača.

- Bilo je lepo da zaokružimo sjajnu sezonu duplom krunom, što se i desilo. Ne zanima me da li je lepo ili ružno, važno da smo je osvojili. To su zaslužili moji momci, navijači - rekao je Stanković koga su prekinuli njegovi puleni tokom davanja izjave za "TV Arena".

Strateg crveno-belih je kasnije iznei i detaljnije impresije o susretu.

Bez jake Zvezde nema jakog Partizana. Kada se slegnu strasti i euforija, moraju da timovi budu jaki da bismo bili što bolji, da podignemo kvalitet fudbala u Srbiji - kazao je Deki, pa podvukao:

Umoran sam od taktike i spremanje utakmica. Nameštanaj ekipe. Derbi je bio ružan za gledanje, ali u ovakvoj godini uopšte me ne zanima kako će biti jer je 55. utakmica u sezoni. Pravimo sve ta sutra, ide odmor i razmišljamo šta dalje - najavio je Dejan Stanković.

Za kraj, Stanković je otkrio da su se igrači sami javljali da izvode kaznene udarce.

- Svi su birali da izvedu, njih 6,7 su se javili i poređali smo se. Digli su ruke, kada vodiš takvu grupu onda je sve lako. Svi su želeli da izvedu penal. 

Podsetimo, crveno-beli su nadigrali crno-bele sa 4:3 nakon penala, a regularni tok susreta i produžeci okončani su bez golova. Crvena zvezda je osvojila 11. duplu krunu u klupskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading