PALA TEŠKA ODLUKA: Bivši reprezentativac Srbije menja NACIONALNI DRES!

Autor:

Sport

25.05.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman Ognjen Čančarević koji nosi dres jermenskog Alaškerta je doneo jednu od najbitnijih odluka u karijeri!

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Čančarević

Bivši reprezentativac Srbije je odlučio da će uskoro da obuče dres reprezentacije Jermenije.

On će krenuti koracima Uroša Đurđevića, sada člana nacionalnog tima Crne Gore, koji je baš kao i Čančarević dobijao pozive selektora Srbije, ali ne i šansu da debituje.

- Dobio sam poziv od njihovog fudbalskog saveza sada u maju, za prijateljske utakmice koje će da igraju. Imaju mnogo problema sa golmanima, a ja sam dovoljno dugo tu da mogu da dobijem njihov pasoš. Ukazali su mi veliku čast i prihvatio sam. Sve potrebne papire smo sredili, sada čekamo dozvolu FIFA. Neću moći da branim odmah, nadamo se da ću da dobijem dozvolu do septembarskih mečeva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali ako ne stigne zeleno svetlo, od januara sledeće godine ću sigurno moći da branim za Jermeniju. Bio sam deo selekcije Srbije 2017. godine, sedeo sam na klupi na prijateljskoj utakmici protiv Sjedinjenih Američkih Država, ali nisam debitovao. Zato nema prepreke da promenim selekciju. Koliko mi je tada bilo žao što nisam branio za Srbiju, toliko je na kraju možda ispalo i najbolje. Ukazaće mi se prilika da se oprobam protiv najboljih evropskih selekcija- rekao je Čančarević za "Mozzartsport".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading