PRESEKAO: Iskusni fudbaler SPAKOVAO KOFERE, objavio OPROŠTAJNO PISMO

Autor: Republika

Sport

24.05.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić napustiće redove Milana.

RepublikaFoto: Starsport
Mario Mandžukić u duelima sa igračima Crvene zvezde u Ligi Evrope

Mandžukić je imao ogromnih problema sa povredama i stoga ga je malo bilo na terenu.

Hrvatski fudbaler je doveden u svojstvu slobodnog igrača, kako bi bio dostojna izmena Zlatanu Ibrahimoviću, međutim nije imao prilike da se pokaže upravo zbog brojnih pehova i operacija.

Odigrao je ukupno 287 minuta u 11 nastupa ove sezone. Bez konkretnog učinka, tako da u Milanu nisu mnogo razmišljali da li da aktiviraju klauzulu o mogućem produžetku saradnje.

U poslednje tri utakmice ulazio je s klupe, a dan po završetku sezone poslao je oproštajnu poruku Rosonerima:

- Bilo je zadovoljstvo igrati za Milan. Zahvalan sam klupskom rukovodstvu na ukazanoj šansi, stručnom štabu na posvećenom radu i saigračima koji ne samo da su odlični igrači, već i ljudi. Srećan sam što smo uspeli da vratimo ovaj veliki klub u Ligu šampiona, gde mu je i mesto i želim svima mnogo sreće u budućnosti - napisao je Mandžukić na Instagramu.

Hrvatski napadač je pre tri dana, 21. maja, napunio 35 godina pa ostaje da vidimo hoće li potražiti novi angažman ili će, možda, završiti karijeru. Pre Milana nastupao je za katarski Al Duhail. Plenio je i u dresovima Juventusa, Atletiko Madrida, Bajern Minhena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading