JUVENTUS SLAVI VERONU! Gotova SAGA u Seriji A - Milan SA KREČA srušio Atalantu za veliki POVRATAK u LŠ!

Autor:

Sport

23.05.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okončano prvenstvo Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana slave gol Kesija protiv Atalante

U nedelju uveče na programu je bilo završno kolo Serije A, nakon koga je pala odluka ko će od Italijana učestvovati u Ligi šampiona naredne sezone.

Plasman u elitu izborili su Milan i Juventus, koji je iskoristio ogroman kiks Napolija koji nije uspeo da na svom terenu savlada Veronu i iskoristi meč loptu.

Rosoneri su zabeležili minimalnu pobedu u Bergamu nad Atalantom rezultatom 2:0, a oba gola je iz penala dao vezista Kesi, u 43. i 92. minutu.

Juve nije imao ni najmanje problema sa Mihajlovićevom Bolonjom koja je na "Del Ari" deklasirana sa 1:4. Sve je bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta kada je torinska "stara dama" imala tri gola viška, a precizni su bili Kijeza, Morata i Rabio, dok je Španac u drugom poluvremenu postigao još jedan pogodak. Počasni gol za Bolonjeze delo je Orsolinija u samoj završnici meča.

Napoli je na jugu Italije uspeo samo da remizira sa Veronom rezultatom 1:1, a posle pogotka Rahmanija, Faraoni je Napolitancima "oduzeo" elitu.

Podsetimo, ranije danas Inter je sa pet golova sa "Meace" ispratio Udineze, uz spektakularnu proslavu osvojenog Skudeta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading