SABOTAŽA: Pučisti kvarnim potezom OBRISALI Pantelića, TUŽILAŠTVO u pripravnosti

Autor: Republika

Sport

24.05.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rušilački tabor FSS-a predvođen Nenadom Bjekovićem je unajmio IT stručnjaka koji je obrisao saopštenje Marka Pantelića sa zvaničnog sajta.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Marko Pantelić

Kako saznaje Telegraf, unamljena je osoba za intervenciju na zvaničnom portalu FSS-a, nepoznato da li je dotični već zaposlen i samo unajmljen za jedan-jedini zadatak.

Radi se o nelegalnog činu pučista, kako se dalje saznaje Tužilaštvo čeka da krene sa svojim poslom.

Da podsetimo na dosadašnja dešavanja u krovnom organizaciji srpskog fudbala, v. d. predsednika FSS Marko Pantelić, u nameri da spreči puč, smenio određene članove Izvršnog odbora sa ciljem da napravi značajan korak ka ozdravljenju srpskog fudbala, međutim grupa pučista pod vođstvom Nenada Bjekovića i nekoliko saveznika bivšeg predsednika FSS Slaviše Kokeze i dalje ne želi da napusti svoje fotelje.

Usledio je njihov odgovor koji se kosi sa zakonima i statutima Saveza - neko je sa zvaničnog sajta FSS-a uklonio saopštenje Saveza u kojoj je Marko Pantelić obavestio javnost o promenama koje je preduzeo, tačnije o odlukama o smeni Kokezinih ljudi unutar Izvršnog odbora.

Nadležni organi su, dakle, u pripravnosti i ukoliko se situacija otrgne kontroli uskoro bi mogli svedočiti i akciji policije u Staroj Pazovi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading