DEKI SPREMIO IZNENAĐENJA U STARTNOJ POSTAVI: Crno-beli OVO nikako nisu očekivali

Autor:

Sport

24.05.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković ima keca u rukavu.

RepublikaFoto: Fkcrvenazvezda
Dejan Stanković

Šef stručnog štaba Crvene zvezde održao je konferenciju za medije uoči finala Kupa Srbije, koje je na programu u utorak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Dejan Stanković je za početak izneo očekivanja od meča sa Partizanom.

Moja očekivanja su da zaokuržimo jednu divnu i spektakularnu sezonu osvajanjem duple krune. Radili smo dobro i spremali smo se i za Kup i za nešto što nas čeka u skorijoj budućnosti, a to su kvalifikacje za Ligu šampiona. Privilegija Zvezde je grupna faza. Sa rezultatima iz Engleske znamo da krećemo iz drugog kola, što smo i planirali za pripreme - rekao je Stanković na početku.

Dejan Stanković nema previše kadrovskih problema, već samo jedan i to onaj za koji već dugo zna.

Svi su zdravi, hvala Bogu i u konkurenciji su. Sem Pavkova koji ima žute kartone. Mnogo mi je žao zbog toga, jer se podigao dosta. Ali, imamo momke koji mogu da odgovore. Da vode računa o sitnicama. Ubeđen sam da jedni druge ne možemo previše da iznenadimo. Kad dođe derbi, tu je direktna igra. Ko više želi pobedu, da se više žrtvuje, on će dobiti meč. Kod derbija se nikad ne zna. Spremni smo, radili smo na sitnicama, jer upravo one odlučuju takve stvari. Ovaj poslednji derbi je odlučio korner.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković

Trenera šampiona Srbije ne zanima lepršava igra na sutrašnjem meču, već samo konačan rezultat. Tome u prilog, istakao je da već zna ko bi šutirao eventualne penale, ali je misteriozno najavio i iznenađenja u postavi.

Uopšte me ne zanima kako će meč da izgleda. Samo mi je bitno da se donesemo trofej i da bude dupla kruna. Znam ko će da igra, ali ne bih otkrivao. Da i mi malo iznenadimo javnost. Što se tiče penala, manje-više znamo ko će ih izvoditi ako dođe do toga. Ove godine nam penali nisu bili nakolnjeni, ali ako do njih dođe imaću momke koji će da ih izvedu - istakao je strateg crveno-belih.

Finale Kupa će suditi Srđan Jovanović, a legendarni kapiten reprezentacije Srbije je kratko prokomentarisao njegov izbor.

Nemam šta da kažem, na njemu je. Evropski je sudija, kažu da je najbolji. Da bi bio najbolji, moraš da se dokažem na najačem meču u Srbiji. Pogotovo što je u pitanju jedna utakmica - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading