ISTORIJSKI PODVIG, PA RASTANAK: Bivši trener Partizana IZNENADA otišao!

Autor:

Sport

23.05.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada su poznati i razlozi odlaska.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

Zoran Milinković, bivši trener Partizana, napustio je klupu Kolubare nakon istorijskog rezultata - plasmana Lazarevčana u elitu posle 102 godine.

Ugovor sa Milinkovićem imali smo na dve godine, ali izašli smo mu u susret jer ima nekoliko sjajnih inostranih ponuda. Odlični rezultati Kolubare daleko su se čuli, njegovo znanje se ceni i van naših granica, pa smo mu nevoljno dozvolili da napusti Kolubaru - rekao je Dragiša Urošević, sportski direktor "rudara", pa dodao:

Moramo ekspresno da reagujemo i nađemo adekvatnu zamenu za Milinkovića, a onda još brže da potražimo neophodna pojačanja za takmičenje u jačoj konkurenciji. Nadam se da ćemo za nekoliko dana potpisati ugovor sa novim šefom stručnog štaba, sve sa željom da u prvoj superligaškoj sezoni obezbedimo opstanak.

RepublikaFoto: Starsport
Otišao iz Lazarevca - Zoran Milinković

Popularni Kiza je obrazložio razloge odlaska iz Lazarevca.

Kolubaru posebno volim jer je iz mog kraja i drago mi je što sam uz fudbalere, stručni štab i rukovodstvo ostvario najveći klupski uspeh. Koferi trenera su uvek spakovani, tako je i moj, imam ozbiljnih ponuda, pa sam na vreme i saopštio odluku da napuštam klupu Kolubare. Uveren sam da će i u novoj sezoni ostvariti cilj, opstanak u eliti - objasnio je Zoran Milinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading