(VIDEO) ČISTIO JE STAKLO, NIJE ŠMRKAO KOKAIN?! Evrovizija HITNO reagovala zbog skandaloznog snimka Italijana tokom UŽIVO PROGRAMA!

Autor:

Zabava

23.05.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani tvrde da je njihov predstavnik čistio staklo.

RepublikaFoto: printscreen
Demijan Dejvi

Na 65. Evroviziji održanoj u Roterdamu pobedu je odnela Italija, koju je predstavljala grupa "Maneskin" sa osvojenih 524 poena, a scena iz bekstejdža zapanjila je sve koji su pratili izbor za najbolju pesmu!

Društvenim mrežama je nakon proglašenja pobede počeo da kruži snimak na kojem Damijano David iz grupe, uživo u prenosu, kako tvrde gledaoci, šmrče nedozvoljenu supstancu, tačnije, "šmrče kokain", nakon čega je reagovala italijanska delegacija, oštro demantovala ovakve navode i zatražila čak da bend uradi i test na nedozvoljene supstance, nakon čega se oglasila i Evropska radiodifuzna unija zvaničnim saopštenjem.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Demijan Dejvi

- Svesni smo spekulacija zbog klipa italijanskih takmičara na Pesmi Evrovizije iz grin ruma. Bend oštro demantuje da se na snimu radi o konzumiranju droge od strane pevača i ponudio je da uradi test na pristustvo nedozvoljenih supstanci. Izneli su ovaj zahtev kasno sinoć, a EBU nije bio u mogućnosti i da ga organizuje. Članovi benda, njihov menadžment i vođa delegacija su nas obavestili da nije bilo droge u grin rumu, i objasnili su nam da se čaša razbila na njihovom stolu, a da je pevač čistio krhotine. Unija potvrđuje da je nađeno polomljeno staklo na njihovom stolu nakon provere.

Pogeldajte klip čišćenja stakla:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading