OLAKŠANJE NA "MARAKANI": Zvezda dočekala PRELEPE VESTI, sklonjena NAJVEĆA PREPREKA na putu ka Ligi šampiona!

Autor: Republika

Sport

23.05.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampiona Srbije Crvenu zvezdu čekaju kvalifikacije za Ligu šampiona. Ostaje pitanje da li će se krenuti od prvog ili drugog kola.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

U Ljutice Bogdana čekaju poslednje kolo Premijer liga i rezultat Aston Vila-Čelsi, potrebno je da finalista Lige šampiona ne kiksne i zadrži poziciju koja ih vodi direktno u najelitnije takmičenje u Evropi.

Zvezda će tako krenuti kvalifikacije od drugog kola gde ih čekaju Škendija iz Makedonije, Slovan iz Bratislave, Dinamo Tbilisi, Žalgiris, Flora iz Estonije, podgorička Budućnost, Kairat, Omonija, Riga i Linkoln iz Gibraltara. 

Zanimljiv epilog slovenačkog prvenstva uticao je da crveno-beli imaju nešto lakši put.

Mura je napravila neverovatno iznenađenje savladavši jaki Maribor 3:1, upisavši tri boda koja su im donela titulu. Međusobni skor je presudio između dva tima izjednačena na vrhu tabele Slovenije sa po 63 boda.

 

 

Tim u kome nastupa Staniša Mandić tako je iz drugog šešira za kvalifikacije za drugo kolo "izbacio" Ferencvaroš, koji će sada biti nosilac u drugom kolu. 

Mađarski predstavnik je bio ubedljivo najteži protivnik kojeg je Crvena zvezda mogla da dobije, a sada je crveno-belima put mnogo lakši. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading