STIŽE BIVŠI FUDBALER SPORTINGA: Na pomolu prava transfer bomba

Autor:

Sport

22.05.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Sportinga iz Lisabona Andre Kardoso mogao bi na leto kao slobodan igrač da pojača TSC iz Bačke Topole.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Crvena zvezda - TSC

Talentovani portugalski ofanzivni vezista (20) je prve fudbalske korake načinio u Nacionalu, ali je već kao 13-godišnji dečak prešao u Sporting.

U Lisabonu je bio do pre dve godine, kada je prešao u Leišoes, a prošlog leta je potpisao jednogodišnji ugovor sa Maritimom sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Inače, on je u žižu evropske javnosti dospeo 2019. godine kada su ga želeli Liverpul i Dinamo Zagreb, ali je tada doživeo povredu koja mu je osujetila transfer na "Maksimir", pošto je odabrao Hrvatsku pre Engleske.

Od tog trenutka mu je karijera krenula silaznom putanjom, ali veliki talenat koji se nikad nije dovodio u pitanje je ostao, pa bi prema poslednjim informacijama karijeru mogao da oživi u Bačkoj Topoli.

Navodno, prvi čovek TSC-a Janoš Zemberi je zainteresovan za Kardosa, ali će poslednju reč dati trener Mladen Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading