HTEO DA MENJA PRAVILA, PA SMENJEN: Hitna reakcija FSS!

Autor:

Sport

22.05.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije, ujedno i prvi čovek Javora Dragomir Lazović, koji je podneo zahtev da se proširi liga za još dva kluba, smenjen je sa funkcije člana Izvršnog odbora FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić - zamenik predsednika FSS

Rešenje koje stupa na snagu narednog dana od objavljivanja u Službenom listu FSS "Fudbal" potpisao je zamenik predsednika Marko Pantelić 21. maja.

Ovakva odluka možda je za mnoge iznenađujuća, ali FSS i Pantelić koji je na čelu FSS posle ostavke Slaviše Kokeze, uradili su sve u najkraćem mogućem roku da zaštite integritet Superlige.

 

 

​Poznato je da je u dramatičnoj završnici tek nedavno završene sezone ispalo čak šest klubova u Prvu ligu Srbije, a Lazović, koji je član Izvršnog odbora FSS, je samoinicijativno izašao u javnost i zatražio amnestiju za svoj klub Javor, dok je potpisnik pomenute inicijative i FK Rad, koji je zajedno sa Ivanjičanima i još četiri kluba - Inđija, Zlatibor, Mačva i Bačka, završio u nižem rangu.

RepublikaFoto: Starsport
Dragomir Lazović levo

FSS nije želeo da čeka sednicu Izvršnog odbora, već je ekspresno iz pomenutog tela krovne organizacije srpskog fudbala odstranio Lazovića, što jasno govori šta FSS misli o njegovom predlogu o proširenju lige i amnestiji njegovog Javora i Rada s Banjice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading