TOŠIĆ SPASAVA KARIJERU U TURSKOJ: Bivši fudbaler Partizana pred vratima NOVOG KLUBA!

Autor:

Sport

21.05.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije Zoran Tošić je pronašao klub u kome će pokušati da oživi karijeru!

RepublikaFoto: Tanjug

Zoran Tošić u dresu Partizana

Tošić karijeru nastavlja u Turskoj, pišu tamošnji mediji.

Bivši fudbaler Partizana potpisao je papire kojim se obavezao da pređe u Bursu, ako Serad Adžarhoroz pobedi na predsedničkim izborima u tom klubu.

Kao jedan od argumenata kojima će 5. juna izaći pred delegate Generalne skupštine, Adžarhoroz je naveo da ima potpisane predugovore sa Zoranom Tošićem i krilnim vezistom iz Finske, Jasinom Asehnounom fudbalerom Lahtija.

RepublikaFoto: Starsport

- Tošić je zvezda srpskog fudbala, 76 puta je igrao za reprezentaciju, u karijeri je dao više od 100 golova, osvojio je ukupno 16 trofeja, dok je Asehnoun reprezentativac Finske i veliki talenat. Pokušaćemo da vratimo nekadašnjeg člana Burse, Fernandaoa, međutim, FIFA komplikuje realizaciju posla i odlaže je do jula- rekao je Adžahoroz.

Tošić je i ranije imao priliku da se oproba u Turskoj jer je imao pozive Trabzona i Galatasaraja, dok je nastupao za CSKA, ali do toga nije došlo.

On je posle Humske završio u Kini, ali se njegov klub ugasio, potom je stigao u kazahstanski Tobol, a izgleda da će sreću pronaći u Turskoj...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading